En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık mimariyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri cihetiyle baplar beis görmez.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da ifham etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

ölçünlü bir ivedi çıkış bapsı genellikle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir Yangın Kapısı fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kadar faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Binanın ciğerinden horya tamam nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page